Acollida

Acollim la família des del diagnòstic i l’acompanyem al llarg del tractament i durant el procés de procés de rehabilitació de la persona.

La família necessita ser acollida i sentir-se acompanyada en el procés de malaltia per l’equip de professionals, informada de l’evolució, integrada durant el procés de recuperació de la persona, definint objectius i aportant solucions a les dificultats que es van presentant.

Sabem que la família conviu diàriament amb la malaltia, amb la seva realitat i sofriment de la persona que pateix el trastorn. D’aquesta forma, per a nosaltres la família és una peça clau en l’abordatge terapèutic del TCA.

En el procés de recuperació del pacient, entrenem i treballem amb els membres de la unitat familiar perquè puguin exercir un paper de reforç en el procés terapèutic que permeti al pacient evolucionar positivament en la seva recuperació i avançar cap a la consecució de la seva autonomia personal.

A ITA treballem amb la família a través de tres tipus d’intervenció terapèutica: l’Assessorament familiar, el Grup Multifamílies i la Teràpia familiar.

Acollida

Més informació

D'interès

Reportatge TV2

El meu cos, el meu enemic
Les greus seqüeles de l´anorèxia i la bulímia

Veure ara >>
bytalking
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.