Model de tractament

La nostra proposta va més enllà dels canvis en les pautes nutricionals i l’abordatge físic.

Per realitzar-ho comptem amb un pla d’intervenció que busca trencar amb la cadena de conductes que fins el moment han facilitat el problema (conductes de descontrol, aïllament social, estimulants de l’afartament, ...).

Abordem la dinàmica de vida del pacient en la seva totalitat aportant-li recursos emocionals, educatius, socials, físics... que tinguin com a finalitat treballar les emocions que giren al voltant de la malaltia (ansietat, soledat, culpa, frustració, sentiments de rebuig i vulnerabilitat) i capacitar a la persona per diferenciar la ingesta emocional de la ingesta nutricional.

El tractament de l’obesitat a ITA és integrador i multidisciplinari, atenent tots els aspectes que influeixen en el problema, des de diferents recursos, graduant la intensitat en el tractament fins el grau de control en la intervenció en funció de les necessitats de cada individuo.

La Unitat d'Intervenció en Obesitat Funcional d’ITA treballa en els dos pilars bàsics del tractament tradicional (alimentació i activitat física), però també en altres variables com els aspectes psicològics i familiars que juguen un paper decisiu en la producció i manteniment de l’obesitat.

bytalking
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.