Objectius

La nostra preocupació com a centre especialitzat en Trastorns de la Conducta Alimentària amb dilata experiència, va dirigit a posar solucions en el tractament integral de l’obesitat.

L'obesitat és una malaltia sistèmica, crònica, progressiva i multifactorial, que es defineix com una acumulació anormal de greix. L’obesitat ha arribat a adquirir proporcions epidèmiques a nivell mundial i constitueix un problema de salut pública, ja que genera un increment en la morbiditat associada i en els costos en salut així com una disminució de la longevitat i la qualitat de vida (Hussain SS 2011).

Fins ara els tractaments per abordar l’obesitat s’han centrat en l'increment de l’activitat física i la regulació de la pauta alimentària.

A ITA entenem que els tractaments clàssics d’intervenció en l’obesitat no donen solució al que entenem com una problemàtica més àmplia i complexa que afecta, no tant sols a la cadena de conductes inadequades que giren al voltant del menjar (falta d’exercici físic i hàbits nutricionals inadequats), sinó que també ha d’incloure estratègies de motivació per aconseguir els canvis personals i familiars necessaris per afavorir la consciència de problema i l'adherència al tractament.

bytalking
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.