Libros de consulta y manuales

Consell audiovisual de Catalunya. (2007). Recomanacions sobre el tractament de l'anorèxia i la bulímia nervioses als mitjans de comunicació audiovisual.
Fundació “la Caixa”. (2008). Alimentació, consum i salut. Col·lecció estudis, núm. 24.
Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, Secretaria de Joventut (1999). Joventut, imatge corporal i trastorns alimentaris.
Generalitat de Catalunya. (2001). Guia per a educadors i educadores en la prevenció dels trastorns del comportament alimentari. Anorèxia i bulímia nerviosa.
Generalitat de Catalunya, Secretaria de Joventut del Departament d’Acció social i Ciutadania. (2007). Els trastorns alimentaris a Catalunya. Una aproximació antropològica. Col·leció estudis, núm. 23.
Institut Municipal de Salut pública, Ajuntament de Barcelona; Associació CEPS. (2002). Canvis a l’adolescència, nutrició, valoració personal, imatge i salut.
Ministerio de Sanidad y Consumo. Ministerio de Educación y Cultura. Ministerio de Interior. Nutrición saludable y prevención de los trastornos alimentarios.
Rubio Velázquez, B.; Sebastián Vicente, P. (ADANER, 1999). Trastornos del comportamiento alimentario. Orientaciones para Atención primaria.

ITA está presente en los medios. Descárgate nuestro dossier, notas de prensa y vídeos.

bytalking
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.