Àrees d'intervenció

En cada una de les àrees d'intervenció pròpia d'aquets trastorns es treballa des de cada un dels aspectes que passem a detallar:

Personal:

En aquest àrea d'intervenció es treballen aspectes motivacionals, de mentalització, l'autoconcepte positiu, l'entrenament en la solució de problemes i les dependències comportamentals i de substàncies.

Familiar:

S'ofereix reclozament i un espai terapèutic als familiars a partir dels Grups multifamília, els Grups centrats en la família i la teràpia Familiar.

Emocional:

Es treballa el maneig de la ràbia que és l'emoció central dels transtorns de conducta i es treballa amb la Teràpia focalitzada en les emocions.

Social:

L'objectiu és fer front de manera funcional als requisits de la interacció amb els altres a través de l'entrenament de les habilitats socials. Es pretén potencial la capcitat de reflexió moral i es practica la Teràpia assistida amb animals, aprofitant la capacitat terapèutica dels animals per a realitzar un treball personalitzat amb els pacients.

Educativa:

Aquesta àrea d'intervenció està centrada en fomentar la promoció de la salut i la prevenció de conductes de risc per a la mateixa, tot responsabilitzant al pacient de la seva pròpia salut i concienciar-lo del perill de certes conductes de risc.

Rehabilitació psicosocial:

Té com a objectiu millorar diferents aspectes relacionats amb els hàbits de vida saludables, tals com fomentar la pràctica de l'esport, la planificació del temps d'oci, regular el temps de son i descans, la higiene personal i adquirir hàbits alimentaris saludables entre altres.

bytalking
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.